Hoi!

Onze missie

Ik ben Audrey van Relephance! Mijn liefde voor olifanten én mijn liefde voor reizen zie je terug in deze webshop.

De liefde voor olifanten zit in m'n genen! Mijn opa zorgde vroeger met veel passie voor olifanten en ik wilde toen ik jong was niets liever dan dat.
Tijdens een reis door Thailand zag ik hoe olifanten misbruikt en mishandeld werden. Ze werken als toeristische attractie, moeten met zware boomstammen slepen of worden gebruikt om te bedelen in stressvolle, drukke steden. Het is hartverscheurend en ik besloot me met Relephance in te zetten voor het welzijn van olifanten in toeristische gebieden.
In deze webshop vind je mooie reisartikelen waar ik blij van word en die ik graag meeneem op avontuur. Van elk verkocht product gaat 1 Amerikaanse dollar rechtstreeks naar een opvangcentrum voor olifanten.
Met grote zorg heb ik het Elephant Conservation Center in Laos uitgekozen als goed doel. Daar zijn deze prachtige dieren in goede handen en kunnen zij hun oude dag in alle rust slijten.


Koop in de webshop voor jezelf, of als cadeau voor iemand anders, een handige travelgadget en steun tegelijkertijd dit geweldige goede doel. 
Mijn opa zou trots geweest zijn.
Love 'em, don't ride 'em!
 
 
Trotse partner

Relephance?

Relephance is een samenvoeging van Elephant en Relevance. Oftewel relevant zijn voor olifanten.


“Love ’em don’t ride ’em”

Dat slaat op het gegeven dat olifanten die in toeristengebieden worden ingezet, hun ‘kunstjes’ alleen maar kunnen doen door eerst jarenlang te zijn mishandeld.